”Min tand är lös…

…den är jättelös och när jag tappat den blir jag en gammal tös. Snart e jag en tandlös gumma” 🙂 Haha, hur märkligt det än låter så har jag en väldigt lös tand, en mjölktand dessutom som inte alls är gjord för att sitta 47 år. Jag hade fyra mjölktänder som inte lossnade för att det inte kom några nya under, två är dragna och två är kvar men den ena har det gått snabbt utför med. Den på ”snussidan”, tror faktiskt det är snusen som retat upp den. Tanden kommer antagligen inte sitta kvar mer än en vecka till men gör den mot all förmodan det så tar nog tandläkaren bort den när jag ska dit på undersökning om drygt en vecka.

Hösten har fortsatt att rulla på i ett fasligt tempo. Vi har varit i Estland på jaktresa Magnus, Danne, jag, Nisse & Signe. Så kul vi hade och superbra för hundarna.

Jag & Signe
Nä, jag är inte sur – jag är koncentrerad 🙂

De fem sötaste kattungarna i hela världen har flyttat till sina nya hem. Till nya hussar och mattar som vi dessutom känner och det känns så himla bra <3

Älskade lilla Tyragumman har också fått ett nytt hem. Vi bestämde oss för att hon skulle få gå i pension snart men det var absolut ingen panik. Vi hann bara börja prata om det så ville några av våra närmaste vänner ha henne. Det blev så bra, bättre än så kan hon inte få det. Tyra är mededelpunkten i deras liv och ensamhund vilket innebär all uppmärksamhet. Hon bor i Sörberge så det är ju dessutom nära och vi kommer träffa henne en hel del.

Naturligtvis hugger det i hjärtat ändå för mig och det har kommit många tårar men innerst inne så har jag bara bra känslor <3

Tyra

Signe ska paras i slutet av december och den här gången blir det en dansk hane, mer info om det kommer på Stargolds hemsida i helgen. Jag hade tänkt spara en hane den här gången men så kom jag på att det vore ju kul för mig också att ta en valp från en helt annan kennel. Har anmält intresse på en superspännande och intressant kombination som beräknas födas i mitten av november. Så håll tummarna för det 🙂

Vi har rest mycket den här hösten Magnus och jag och det har varit fantastiskt. Vi har en resa kvar, den andra december åker vi till Kap Verde, samma hotel som sist. En resa för total avslappning, sovmornar, sol, ljus, värme, god mat o framför allt – ”en-inte-behöva-tänka-på-någonting-alls-resa”. Det behöver vi nu 🙂

Vintertiden har anlänt vilket innebär i stort sätt totalt mörker här hemma, så tråkigt! Men i dag hade vi halvdag på jobbet så då hann vi med en stunds träning ändå. Jag tog Signe och Elsa samtidigt och Magnus tog för första gången Ethel tillsammans med Nisse. De skötte sig fint, alla fyra 🙂

I morgon blir det mer hundträning och pyssel här hemma. Det blir nog en tur till Birsta också för att shoppa lite ljung och annat fint. Kanske… Nu har vi en helg helt utan agenda så vi gör helt enkelt precis vad som faller oss in, det är helg för oss på riktigt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.