Mellandagar!

I helgen har jag inga planer, bara tid för mig själv och mina hundar. Helt galet skönt med sådana dagar mitt i hektiska perioder! Magnus jagar älg här hemma vilket också är en form av återhämtning. Även om det innebär väldigt tidiga mornar så kan man inte göra så mycket mer än att sitta i skogen och glo… Och vänta… Aptråkigt egentligen så länge det inte händer något men hoppet är väl det sista som överger en, eller hur var det? En helg tvingad till konstant väntan på något som troligen inte kommer hända… Haha, det är därför jag inte jagar älg längre 🙂

Ullis och Diva kom hem till oss och tränade lite med mig och Elsa idag, de har blivit riktigt duktiga Ullis & Diva! Några bilder blev det förstås inte, jag har blivit slarvig med det.

Kissemissarna blir 12 veckor på tisdag och de är så himla söta så man nästan smäller av!

Busigare än busigast är de alla fem men samtidigt alldeles underbara!

Nu är middagen förberedd så det går snabbt när Magnus kommer hem från skogen. Hundarna har ätit, fått sig en kvällsprommis och är precis lika nöjda som mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.