Att dö sötdöden!

För varje dag som går så blir Elises fem småtussar bara sötare och sötare. Det är så det bränner till i hjärtat när jag tittar på dem, fattar inte hur söt man kan bli!

Idag har de fått flytta ner till köket så de är mer upp i oss och hundarna. Nisse har de fått träffa på nära håll och det gick jättebra, tjejerna får vara på andra sidan grinden, i hundrummet, några dagar innan vi släpper in dem en och en till småttingarna.

Jag och Agneta har haft en shoppingdag på Birsta idag, både inför Englands-resan men också sånt där annat ”bra att ha”. Shoppingen har förstås varit med fokus på hundträning men också en och annan pub-kväll 🙂 En god lunch blev det på Charm, bakad potatis med skagenröra – gudomligt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.