Att bara vara…!

En del av semestern är att längta till planerade aktiviteter, i vårt fall för semestern 2019 resan med fyra av våra finaste till England för träning, jakt och fler upplevelser. Den andra delen är att bara vara… Inga planer, att bara göra det som faller oss in just för stunden. Att kunna göra det är det absolut viktigaste för mig om jag ska ladda om batterierna inför nästa säsong på jobbet.

Sol, bad, slöa och slappa – helst då också tillsammans med hundarna. Just därför så känns det så extra bra att vi har en liten ö här ute på Tynderö där det sällan är fler än bara vi. Där vi kan släppa hundarna, utan att bekymra oss för att vi ska störa andra människor eller att hundarna ska skrämma vilt med bebisar. Det är bara mås där och deras bebisar är redan flygfärdiga. Idag var det Nisse & Bettans tur vilket kändes extra kul 🙂 Herre guuuud, va Bettan har sprungit runt ön i rena rama glädjen. Hon har ju inte varit lös sen i vintras 🙂 Det första hon gjorde när vi kom ut på ön var att bada vilket förvånade oss. Det trodde vi aldrig men sååå himla kul! Hon badade flera gånger innan vi åkte hem och heeeelt självmant 🙂

Nisse njöt han också 🙂

Det blåste lite idag så det var inte riktigt lika skönt för oss människor att bada som det var igår men ett dopp blev det i alla fall, ett snabbdopp 🙂

Nu är vi nöjda hela flocken. Jag och Magnus har ätit en god middag, Bettan och Nisse är så där härligt nöjda och resten av flocken är just nu bara nöjda med att få komma in till svalkan av AC:n i hundrummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.