Ytterligare en helg till enda!

Helgerna går verkligen helt galet fort, knappt man hinner fatta att det är helg så är den slut.

En riktigt trevlig helg har vi haft tillsammans med Kicki och Pelle som kom ut till oss mitt på dagen i går. Vi började med träning med våra fyrbenta. Lite senare blev det middag följt av massa prat o skratt långt in på småtimmarna.

Kicki & Pelle
Kicki & jag

Lite trötta var vi i morse men inte trötta nog för mer träning. Lägdorna går det inte att vara på, vi väntar tålmodigt på att bonden ska börja slå dem. Vi körde träningen på berget i skogen, körde hund och slogs med miljoner mygg 🙂

I morgon är det måndag igen, en fyradagarsvecka har jag framför mig – har tagit ledigt på fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.