Fredagsmys…

… på en torsdag 🙂 Regler är till för att brytas så ikväll blir det tacos!

Brist på middagsfantasi var väl den främsta orsaken till det valet men gott ska det bli. Magnus är ute och tränar Ethel & Nisse nu och under tiden har jag stekt tacofärsen, det luktar helt gudomligt här hemma och jag blev helt galet hungrig! Strax innan, medans Magnus fixade tillbehören till tacosen, var jag ute med mina tre labbetjejer – det blev en ”allatrepåsammagångträning”. Raka linjer på berget mellan tallarna var mitt tema idag 🙂

Signe, Elsa & Tyra

Tjejerna skötte sig riktigt bra! Elsa är väl den som har svårast att sitta kvar en bit bakom när jag kör de andra men det är inte så konstigt, det blir bättre för varje gång. Det är ju inte så att Elsa smiter iväg och hittar på nåt annat. Hon har bara lite svårt att sitta kvar bakom, hon vill komma till mig – speciellt när jag börjar blåsa i pipan eller berömmer de andra. Då tror hon att det är henne det gäller <3

Tyra, Elsa & Signe, nybadade i diket på vägen hem

Nu kurrar det rejält i magen men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.