Midsommar, träning och basaliom

Jag har under tre år haft en liten ljus knöl på näsan som senaste månaderna börjat växa. En kollega på jobbet frågade om jag har kollat upp den vilket jag inte haft en tanke på. Knölen satt precis där glasögonen sitter på näsan så jag tänkte att det är väl därför den aldrig försvinner. Gjorde i alla fall slag i saken och kollade upp den. Det konstaterades direkt vara en så kallad basaliom, en liten tumör som är orsakad av sol. Tog bort den i onsdags, allt gick bra – det värsta var bedövningssprutan. Herre jäklars va ont det gör att bli stucken på näsan!

Nyopererad, ser ju ganska glad ut men det gjorde jag bara så länge bedövningen satt i. Gjorde helt galet ont på eftermiddagen men redan på fredag var det lite bättre, svullen som tusan men bättre och uthärdligt.

Nu har lilla knölen skickats på labb och där ska de kolla så de fått med allt ”obra”. Är allt borta så behöver jag inte oroa mig då detta är helt lokalt. Har de inte fått med allt så blir det operation igen till vilket innebär fler stick i näsan…

Så blev det midsommar och mysigt hade vi tillsammans med både min och Magnus mamma, Kjell och Hasse. God mat, härligt väder, trevligt med många goa skratt 🙂

Magnus grillar midsommargrisen.
Hasse
Kjell
Svärmor Maud & mamma Mona

På midsommardagen bar det iväg till Höga Kusten där vi blev bjudna på mat av svärmor och Kjell, skitväder var det men mysigt hade vi. Skönt att komma till dukat bord med god mat på självaste midsommardagen.

Maud & Kjell ser lite trötta ut på bilden, sviter efter midsommarafton kanske 🙂

Hundarna, de har fått träning. Mycket vatten sista tiden men de börjar bli lite olydiga så nu är det dags att backa tillbaks upp på land igen och nöta.

Signe
Elsa
Magnus lilla Ethel, drygt 8 månader och såååå duktig!

Nu är planeringen för höstens kurs här hemma i full gång. En kurs som kommer vara så givande med ett härligt blandat gäng tvåbenta med sina fina fyrbenta! Vi startar första helgen i juli och kommer köra två tillfällen till under hösten med samma instruktörer och samma deltagare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.