Stargolds i topp!

I torsdags morse styrde vi bilen mot Umeås Workingtest. Så himla roligt var det att tre av Signe/Morr-valparna var anmälda i nybörjarklassen. Extra kul blev det i slutet av dagen då det visade sig att vi knep inte mindre än 1:a, 2:a och 4:e-platsen 🙂

Första plats: Agneta med Stargolds Lucky Star ”Ice” – 87 poäng
Andra plats: Linda med Stargolds Vouge ”Alva” – 85 poäng
Fjärde plats: Jag med Stargolds Madonna ”Elsa” – 80 poäng

Mamma Signe med sina fina barn. Från vänster: Elsa, Signe, Ice & Alva

Härliga poäng levererade alla tre och vi är såååå stolta – jag och Mia!

Som pricken över i så tog Agneta och Jalle första platsen i Öppenklassen, stort grattis <3

Det kändes lite tungt att jobba igår. Jag hade uppenbart tagit helg rent mentalt redan i onsdags eftermiddag och jag förstår inte varför jag inte tog semester igår. Idag är det lördag, en lördag med alldeles underbart väder. Efter lite sovmorgon så gav jag mig iväg till Birsta och handlade blommor som jag satte i vår fina vagn, på borden ute och hängde upp vid dörren.

Fint som tusan blev det men det blir nog en sväng till i morgon, saknas lite men efter det får det räcka. Blommorna ska ju vattnas också, jag måste ha det i åtanke så jag inte spårar ur 🙂

Liljekonvaljer på köksbordet – doftar alldeles underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.