Planering & Träning

Precis som jag skrev för en tid sen så händer det mycket på våren och det är hundarna som har vårt största fokus. Att blogga har väldigt låg prio och det blir dessutom ”same, same” i inläggen känner jag – därav långt mellan inläggen just nu…

Agneta & Ice i Uppsala förra veckan. Varmt som tusan var det, typ 26 grader om jag inte minns fel.
Signe på samma träning, vi väntar i värmen.

Idag är jag ledig och förbereder här hemma inför kursen som vi ska ha här i fyra dagar med Tomi Sarkkinen som instruktör. Unghundarna kör vi torsdag och fredag för att sedan köra de äldre lördag och söndag. Det kommer bli en jätterolig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.