Feeling good!

Den här helgen har verkligen bara varit fylld med måbrasaker, mycket hund och goda vänners sällskap <3 Lördag förmiddag startade vi med lite träning tillsammans med Ullis, Diva och våra småtjejer. Duktiga var de och så kul att se Ullis och Diva gå framåt.

Ullis & Diva

Jag tror minsann att det finns en liten möjlighet att kunna locka med dem på ett Workingtest i sommar 🙂

Kvällen tillbringade vi tillsammans med Per och Carin hemma hos dom, trevligt och mysigt på alla sätt och vis. Kvällen till ära så åkte min nya ”pumakjol” på 🙂 Jag har hållit på den tills jag nått min målvikt.

Tjohoo, kunde knäppa knapparna utan att kvävas – den satt som en smäck 🙂

Nu kommer svåraste biten… Att de där 7 kilona som äntligen är borta håller sig borta, att inte falla tillbaks i gamla mönster igen. O dessutom så måste jag börja motionera mera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.