Jamen, då kör vi!

Äntligen kom dagen då det blev dags att hämta vår nya Skoda Kodiaq! Det känns som en hel evighet sen vi beställde den och ju närmare vi kommit, ju mer kräkless har jag blivit på Dacian. En massa nya och roliga finesser som måste läras in med app, diverse inställningar och annat lull. Att köra hem bilen från Berners var med skräckblandad förtjusning men när jag kom ut på motorvägen och tryckte ner gasen ordentligt så släppte allt, herre guuuud vilken skillnad – både när det gäller kraft och komfort 🙂

Nu står ”lilla pärlan” här hemma och vi är så nöjda!

Fullt upp har vi haft senaste veckan med diverse träningar och ett Workingtest i Nordvik där vi både startade och var funktionärer. Tyra och Signe skötte sig riktigt bra och jag är så stolt över våra valpköpare som också startade, härliga insatser från både hundar och förare!

Signe, jag och domaren väntar på markeringen på ruta tre.
Signe på väg in igen, 19 poäng av 20 möjliga blev det på den stationen <3

Workingtest är roligt och ska vara roligt! Visst, det är tävling men det är alltid bra stämning bland deltagarna och jag ser det som en himla kul träning och bra start inför kommande säsong 🙂 En härlig dag tillsammans med sin hund och ett glatt humör – det är det viktiga, inte poängen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.