Norrlandsvår!

Jag hann i stort sätt bara publicera senaste inlägget ang hur fantastiskt det är att våren äntligen är här så kom det väntade bakslaget. Nästan en decimeter snö kom det, helt vitt överallt! Men så är det här uppe i Norrland, det händer varje vår. Nu är det vita nästan borta och med det börjar också vårkänslorna smyga sig tillbaks 🙂 Ett bakslag räcker…

Sista rycket för tullipippisarna som snart gjort sitt för den här säsongen <3

Den här helgen blir en riktig hundhelg, så kul! I morgon är det Workingtest i Nordvik. Vi ska starta men också vara funktionärer. Kul var att det ordnades en heldagsträning för oss funkisar idag. Det är alltid svårt att få tag på funktionärer och att locka med en träning i direkt anslutning till själva Workingtestet var ju en toppenidé!

Vi startade dagen i mänsklig tid idag så vi fick faktiskt lite sovmorgon. Men i morgon är det uppstigning långt innan tuppen. Det blir en tidig kväll ikväll.

Högakustenbron i morse.

2 thoughts on “Norrlandsvår!

  1. Kattis says:

    Är barnsligt förtjust i broar och älskar att fara över Höga Kusten-bron 🙂 Kul att hjälpa till som funktionär 🙂 gjorde det på vår utställning i Borgsjö.

  2. Ingela Rosenholm says:

    Håller med, jag gillar också broar. Att vara funktionär är jätteroligt men nästa gång ska jag inte starta två hundar, det blev på tok för stressigt. Nästa gång får det räcka med en hund 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.