Maj!

Idag är det äntligen första maj och nu är våren här på riktigt! SMHI hotar visserligen med snö nästa vecka men kommer det så kommer det, snön kommer försvinna på ett tjillevipp vilket fall som helst. Vi har inte bytt däck på bilen men det känns bra med tanke på att det kanske kommer lite vitt. Vi åker ju så himla tidigt till jobbet på mornarna.

Tofsviporna är här sedan ett par veckor tillbaks…

… och så även finaste sädesärlorna <3

Längtar tills jag kan börja fixa med lite blommor ute men får nog sjå mig ett tag till. Kanske måste fixa vid dörrarna till husen men vagnen, den får nog stå tom ett tag till.

Det går i mycket blommor i den vagnen och risken alldeles stor att de fryser ihjäl direkt.

Veden för nästa vinter (och lite till) är fixad och ligger på tork innan den ska in i veboa.

Hundträningen är på gång på riktigt och det känns så bra, så himla roligt. Förra våren mådde jag inte alls bra men nu känner jag mig verkligen inspirerad, det här är ju mitt stora intresse. Kommande helg är det Workingtest och jag kommer starta Tyra och Signe.

Signe & Tyra

Elsa löper tyvärr. Planen var att starta henne också men det sprack. Nu håller jag alla tummar att inte Signe sätter igång också, det är på det berömda håret.

Ett härligt avslut på april månad fick vi tillsammans med Anders och Agneta. En bra träning följd av en god middag, grillat förstås 🙂 Det blev en sen kväll och det var verkligen värt varenda minut, en riktigt trevlig kväll!

Anders & Nisse

2 thoughts on “Maj!

  1. Kattis says:

    Jösses vilken vedhög och jag som tyckte att vi hade så mycket och att det var ett evighetsgöra att bli klar. Vi hann få in vår ved i vedboden innan skitvädret. Har inte sett sädesärlorna eller svart/vita flugsnapparen på flera dagar hoppas inte kylan och snön tagit kol på dom. Tur att du väntade med blommor i den fina vagnen.

  2. Ingela Rosenholm says:

    Ja, det blev rejäla vedhögar! De svart/vita flugsnapparna har jag inte sett än hemma hos oss men de borde komma när som helst 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.