Grattis Madonna-kullen”

Idag firar Signe- och Morrbarna två år. Det blev en superhärlig kull och jag är så glad att jag beslutade att spara finaste lilla Elsa, älskar henne!

Mamma Signe och lilla Elsa <3

Så har det varit påsk och den rullar ju fortfarande på 🙂 Vi har haft en helt underbar helg med strålande väder – det gillar vi! Vi åt lite påskmat i torsdags…

.. och såg en påskräv i lördags här hemma!

Haha, vi kan väl kalla henne påskräv eftersom hon kom och smög sig förbi tidigt på självaste påskaftonsmorgonen. Jag tror faktiskt att rävarna kan jaktkalendern för så avslappnad som den här lilla tiken var har ingen annan räv varit under den här säsongen.

Vi var på utställning i lördags, ”Svensk Vinnare” på Gärde i Sundsvall.

My ställde Bettan och de båda gjorde det så jättefint även om det inte blev bästa priset. Det är mycket beroende på domare men jag är så himla stolt och nöjd över bägge tjejerna – de bästa <3 Vi utbringade en fyrfaldig skål, jag och My tillsammans med husse och Fanny, senare på kvällen innan middagen.

Danne och Fredrik var här igår och vi hade en jättetrevlig eftermiddag och kväll. Synd var bara att jag helt oförväntat fick värsta pollenattacken, jag som absolut inte är allergisk. Jag trodde till en början att jag bara fått lite solskyddsfaktor i ögonen men… Det slutade med att jag fick sitta inomhus och blunda bakom mina solbrillor hela kvällen för att det sved och kliade något alldeles vansinnigt i ögonen och jag snorade som en galning. Idag är det bättre och nu njuter jag av att kunna hänga tvätten på tork ute.

Det finns inte så mycket som slår lukten av nytvättade sängkläder som fått torka utomhus i friska luften!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.