Avslappnad!

Efter en veckas ledighet så har jag verkligen hamnat i värsta semestermoodet, total avslappning råder – underbart! Lite drygt en vecka kvar och det känns så skönt 🙂

Snön tinar i en rasande fart och nu är det inga problem alls att träna på lägdan här hemma. Stora bara fläckar och den lilla snön som är kvar är mjuk och fin så den stör inte. Ge det några dagar till så kommer allt vara borta.

Magnus, Nisse, Fanny och Jaffa

Det känns verkligen att vi har varit ute en hel del i helgen, det stramar i ansiktet av all sol. Nån färg har jag dock inte fått eftersom jag smörjer mig hysteriskt med solskyddsfaktor. Jag måste vara rädd om min lilla näsa som inte alls mår bra av solen.

Många koppar kaffe har det blivit ute och kaffet är väl aldrig så gott som när det dricks i vårsolen.

Magnus och Hasse som kom på besök igår.

Det ser ut som att finvädret ska hålla i sig ända till efter påsk, jag ska ta vara på varendaste sekund 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.