Skendräktighet och småfåglar!

Tyra är inte överens med veterinären och ultraljudet som gjordes för två veckor sedan. Hon har fått mjölk, bäddar som en galning och har alla andra övriga beteenden som en dräktig tik har. Eftersom jag ändå har semester den här veckan så håller jag mig hemma och Tyra får vara inne med mig, de andra får vara ute i hundgården under dagarna. Idag är det 63:e dagen efter första parningen och jag kan ju ärligt erkänna att jag funderar…. Missades det någon på ultraljudet? Nu tror jag inte att det är så men jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag skulle lämna henne själv för att sedan komma hem och upptäcka att hon fått en valp och att det gått på tok. Så… Vi har några mysdagar här hemma jag och TyraGumman, på tu man hand 🙂

Jag bäddar fint i kökssoffan och Tyra bäddar om 🙂

Såg en söt liten fågel på baksidan huset idag när jag gick på ”ormspaning”.

En fin liten Gråsiska lärde jag mig när jag googlade på den. Tror jag i alla fall, jag är dålig på småfåglar. Den var lite ”tufsig” och dålig att flyga, nästan så man skulle kunna tro att det var en unge. Men det är väl alldeles för tidigt?

Någon orm såg jag inte tack och lov men det är dags att börja hålla koll nu när solen visar sig. Första våren vi bodde här var det ju helt galet med huggorm, nästan som en skräckfilm – de var överallt. Förra våren var mycket bättre men i år hoppas vi att vi slipper dem, att de äntligen fattat att det bor människor här nu som inte vill ha dem här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.