Vår & dubbel födelsedag!

I morse såg jag det bästa och säkraste vårtecknet av dem alla – tranorna!

En vårmorgon som startade med orrspel här hemma på lägdan och som strax därefter följdes av ett fint tranpar! Helgen har mest innehållit regn men det är bra, snön på lägdan tinar fort nu. Visar sig nu bara den utlovade solen till veckan så är snön snart borta 🙂

Mindre kul var att vi var utan varmvatten i morse. Varmvattenberedaren har gått sönder. Magnus monterade ner den och åkte till Birsta med kvittot i handen, fick en ny. Nu har vi varmvatten igen men går den här också sönder, då blir det ett annat märke. Vi orkade inte tjafsa…

På eftermiddagen var det dags för dubbelkalas, både mamma och Regina fyller år i morgon. Vi träffades hos Regina hela gänget, så roligt att alla kunde komma!

Linusgubben som blivit storkille. Krister, Regina & Axel i bakgrunden.
Lilla Emil

God mat, gott fika och trevlig stämning – en jättemysig kväll helt enkelt! Väl hemma så tog vi fram kortleken och spelade lite Chicago jag och Magnus. Det var länge sedan och riktigt roligt. Roligast av allt var att jag vann två gånger av tre 🙂 Jag är en helt ok förlorare men verkligen världens sämsta vinnare, noll ödmjukhet i spel!

Chicago!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.