Uppsala!

Igår var det dags för en dagstur tur & retur till Uppsala igen för lite träning hos Helena och Fredrik. Klockan ringde 03:45 på morgonen och vi körde in på gården här hemma igen kl 21:30. Det låter säkert helknasigt men det är verkligen värt varenda minut, ger massor av inspiration och energi!

Magnus & Ethel

Ethel som i dagarna blir 6 månader skötte sig så himla bra, sötgumman. Lilltjejen var okopplad under valpkursen som varade i tre timmar på förmiddagen – bra jobbat! På eftermiddagen var det Agnetas och min tur tillsammans med Ice (Signe/Morr) och mamma Signe. Ice är superhärlig att se, ett jäkla tryck och han skötte sig också bra. O så min älskade lilla Signe 🙂 Det gick också fint även om vi har våra problem att jobba på, gullgumman & jag (mest jag) <3

Magnus & Ethel tränar på sin läxa hemma i hallen och ”de äldre” är aningens avis. Träna inomhus???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.