Skogsmullar!

Idag skyndade vi oss hem efter jobbet, solen sken och vi hade hyfsat lugnt både jag och Magnus så vi kunde lägga in friskvård på eftermiddagen. Vi bytte om lite snabbt för att komma ut. Magnus traskade iväg tillsammans med sin motorsåg för att röja kring huset och jag tog med mig gänget till skogs. Det är fortfarande en hel del snö i skogen och det är jobbigt när man går igenom typ vartannat steg men… Det var det värt! Både jag och hundarna njöt, solen sken på oss mellan träden och nu går solen ner så sent så jag behövde inte känna minsta lilla stress att det skulle hinna bli mörkt.

Nisse & Signe
Signe som har hittat nåt spännande under snön.
Elsa
Ethel

Mysigt hade vi! Jag satte mig på en sten på lilla berget i solen och gassade. Nisse och brudarna sprang, sprang och sprang 🙂 Efter en stund kom Signe och myste en liten stund tillsammans med mig på stenen.

Mystjejen <3

Nu är vi hemma sedan några timmar tillbaks. Magnus har gjort jättefint kring körsbärsträden, all sly är borta! Det är mörkt ute och hela gänget har kommit till ro.

Tyra & ”lilla Ethel” som nästan är lika stor som Tyra nu 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.