Orrspel!

För bra precis tolv år sedan såg jag mitt första orrspel och det fina är att det var på lägdan där vi bor idag. Den dagen visade Magnus också mig vårt fina hus för första gången. – Åh, här skulle man bo sa vi bägge två – så vackert och fantastiskt läge. Att vi faktiskt skulle bo här tio år senare hade vi väl aldrig kunnat tro 🙂

Idag fick My se sitt första orrspel på nära håll, hemma i Edsele. Naturligtvis var kameran med och hon fick fantastiska bilder!

Foto: My Rosenholm
Foto: My Rosenholm
Foto: My Rosenholm
Foto: My Rosenholm

Det är verkligen en upplevelse varje gång att få se orrarna när de spelar, ett riktigt skådespel! Jag måste ta mig i kragen och smyga iväg ut tidigt på morgonen, gömma mig och vänta in dem – få komma riktigt nära.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.