Känns tomt!

Jag gjorde ett ultraljud på Tyra igår då jag känt mig osäker på om hon verkligen är dräktig. Tyvärr visade det sig att det var precis som jag befarade, hon är tom. Vi har gjort allt rätt, parningen skedde på precis rätt dag men ibland blir det så här. Det är sånt som händer. Helt galet tråkigt men det är bara att ta nya tag. Jag har bestämt mig för att låta Tyra vara nu, det blir en till kull på Signe istället när hon har sitt höstlöp i slutet av året.

Våren är verkligen på gång nu! Fåglarna kvittrar, hackspetten hackar, duvorna har börjat visa sig, orrarna spelar och snön smälter med en faslig hastighet – underbart!

Det är verkligen lycka att se alla djur som tinar fram på våren, alla friska djur! Sorgligt var det däremot att se denna lilla stackare på vägen in till jobbet häromdagen.

Det var länge sen vi såg en skabbis nu. Det gör så himla ont i hjärtat och det värsta är att jag tror att det är en tik och är väldigt lur på att hon dessutom är dräktig… Naturligtvis är jaktledaren på området informerad.

Med våren kommer förstås också förkylningstider och den slog till på mig igår, snorar och nyser som en galning. Hoppas det snabbt går över…

One thought on “Känns tomt!

  1. Kattis says:

    Jag som sa att vi inte har sett en skabbräv på flera år, i morse dök det upp en hemma hos oss. Tyvärr fick Coffy syn på den och skällde som en galning så den sprang sin väg. Inte kul att se 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.