After Work på bästa sätt!

Även om jag har världens bästa jobb så är det tungt att sitta inne hela dagen och se solen lysa utanför fönstret. Så är det nog för de flesta och framförallt på våren då längtan efter solen är som störst. Skyndade mig in och bytte om när vi kom hem och gav mig ut i skidspåret med gänget, vi njöt av sista solen jag och hundarna.

Idag var Nisse med och där fanns det ingen tvekan i att ta årets premiärdopp. Elsa hängde på men Signe gav tusan i det idag också även om det syntes på hela henne att det var väldigt lockande. Smart tjej, jag skulle ha fattat precis samma beslut 🙂

Ethel försökte inte ens och lika bra var det. På tok för kallt för en liten tjej och livets premiärdopp.

Dagen startades med ett besök till veterinären med Signe, Nisse & Elsa för att ta proverna inför höstens Englandsresa. Nu är det bara att hålla alla tummar så det inte blir massa strul, det finns nämligen ingen tid att göra om den här proceduren. Svar på proverna ska komma om ca två veckor så vi får hålla andan och hoppas på det bästa!

På vägen hem från veterinären fick jag se tre fina rådjur, en tjusig get med sina två små pojkar <3

Mamma get
Två småkillar som kommer växa till sig till ståtliga herrar.

Vi har bra med rådjur här hemma och de är riktigt fina, de har verkligen återhämtat sig bra efter förra vintern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.