Far & Flyg!

Vi var lediga i tisdags och hade ställt klockan 04:00 då det var dags att köra igång träningssäsongen på allvar med våra kära fyrbenta, en dagstur till Helena och Fredrik i Uppsala stod på schemat. Valpkurs för Magnus & sötaste lilla Ethel på förmiddagen…

Magnus & Ethel
Jag är åskådare i solen 🙂

… och Walkupträning för mig och Agneta med Signe och Ice på eftermiddagen. Min plan var egentligen att köra Elsa men hon är så överladdad just nu så det vore inte rättvist mot varken henne eller mig i det här läget. Jag måste träna henne i lugn och ro innan jag tar med henne på såna här träningar. Signe var nöjd…

… och också lite mallig att bli utvald och vara min medelpunkt för dagen 🙂 Det var också bra att ha vår lilla ”Signe-Polis” bak i bilen tillsammans med BusIce och BusEthel, hon la sig klokt mitt emellan dem och säkrade att det var ordning o reda – inget bus i bilen!

Träningen gick bra men vi kom hem vääääldigt sent pga diverse omdirigeringar och stopp i trafiken på vägen hem. Droppen var när även Sundsvallsbron var avstängd pga en singelolycka med en långtradare. Suck… Det gick snabbt att köra runt men åh va trötta vi var när vi äntligen kom hem först halv elva på kvällen.

Som pricken över i så skulle jag till Göteborg med jobbet dagen efter och taxin var bokad till strax efter fem på morgonen. Det blev alltså en till väldigt tidig morgon.

Men… Det var värt det! Fick två härliga dagar med fina kollegor i Göteborg där jag fick göra det jag brinner för. Bra hotell och vi fick en trevlig onsdags kväll jag och Ulrika!

Hotellfrukost på Opalen

Hur bra och trevligt allt än är så är jag ju en hemmakär människa. Så ungefär i samband med att flygtaxin brukar komma så blir jag alltid väldigt ivrig och vill att det ska gå fort, just då får jag värsta hemlängtan – hemma ÄR bäst. Allt flöt på så himla bra, planet lyfte från Göteborg lite tidigare än enligt plan och flygresan visade sig dessutom gå snabbare än vanligt. Såååå himla skönt och jag och min kollega var så nöjda! Tills vårt plan landade på Arlanda där vi skulle byta plan… Vi slog av flygplansläget och fick direkt varsitt SMS – ”Your flight is cancelled”.

Stor jäkla suck, vi var ombokade till 08:25 dagen efter. Det var bara att leta reda på ett hotell, på studs. Vi var många som drabbades och det berodde som jag förstod det på ett strömavbrott i flygledartornet tidigare under dagen. Jaa, vad ska man säga… Det är liksom ingen idé att hetsa upp sig, det är bara att göra det bästa av situationen. Jag klev innanför dörren här hemma strax innan 10 idag. Jobbade hemifrån ett par timmar men sen tog jag friskvård och gav mig ut i solen med gänget. Vi hade också lilla ”barnbarnet” Lucy hemma några timmar, sååå mysigt. Efter prommisen kröp hon och jag ihop i soffan under filten tillsammans och sov drygt en timme 🙂

Magnus jobbar kväll och jag har sedan flera timmar tillbaks tagit helg. I morgon blir det en mysig tur till Edsele över dagen för att få lite kvalitetstid med My och Erik, lite skoter och kolbullar i solskenet är planen – längtar!!!!

På söndag har jag ännu större planer! Då ska jag…. Inte göra någonting annat mer än att bara vara 🙂 Hoppas SMHI håller vad de förutspår idag- SOL!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.