Helg!

Redan när jag vaknade i morse så kände jag att nu är det verkligen helg på riktig, fick många timmats sömn och är sååå utvilad! Vi vaknade alldeles av oss själva vid 8 och drack kaffe innan det var dags att börja rasta hundar. Gudomligt skönt!

Avslappnad Ethel <3

Kring 13-tiden fick vi främmande från våra kompisar från Borlänge som är intresserade av en valp efter Tyra/Morr. Att få bekanta sig med vårt fina gäng minskade verkligen inte intresset – snarare tvärtom! De är så fina och jag älskar dem över allt annat!

Hela gänget som pussar husse 🙂

Som avslutning på den här lördagsskvällen så avnjöt vi en god middag. Älgryggbiff, kokta rödbetor…

… med en god Roija till.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.