I väntans tider!

Idag är det fem veckor sedan Tyras och Morrs första parning men jag törs inte riktigt ”ropa hej” ännu… Det finns absolut tecken på att hon är dräktig men samtidigt så kan jag inte släppa att jag tycker att hon fortfarande har alldeles för mycket midja. Vi ger det några dagar till men känns det fortfarande osäkert så gör vi ett ultraljud så vi vet på riktigt. Det är ju lite praktiska saker som tex planerad semester som behöver avstyras om det inte blir några valpar. O samtidigt så behöver jag veta, rent mentalt. Jag vill såååå gärna att det ska komma små Tyra/Morrisar och just nu så håller jag på att analysera ihjäl mig på minsta lilla tecken 🙂

Ett riktigt ”hundväder” har vi haft idag och då menar jag inte att vi haft en härlig dag ute med hundarna. Det har snöat hysteriskt och under kvällen har snön övergått till regn. Allt som har kommit från himlen idag har dessutom kommit ned på tvärsan, blåst som tusan. Förvånade blev vi när vi precis innan vi skulle svänga av in på gård såg några orrar som satt i ett träd i den här snöyran.

Vi hade precis pratat om att de nog grävt ner sig i snön för att slippa ovädret 🙂

Det hade drivit igen ordentligt efter vägarna från Söråker till hem men efter vår lilla väg var det ändå rätt ok, det är ganska skyddat där.

Enligt SMHI så ska det komma ytterliga 15 cm snö på söndag, jag håller alla tummar att de har fel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.