Nättrassel!

Jag jobbade hemma idag, hade en hel del som jag ville få klart och som passar så himla bra att påta på med hemmavid i lugn och ro. Naturligtvis började nätet här hemma krångla redan i morse. Det fungerade en stund men sen tappade jag det. Tillslut blev jag så less så jag tänkte att det är lika bra jag flexar ut. Det är ingen ide – jag blev bara på dåligt humör. Men så kom jag på att vissa saker kunde jag ju faktiskt fixa offline så jag kopplade ner mig och körde på med det fram till lunch. Efter lunch testade jag igen och då fungerade allt, klockrent! Måste ha varit Telenor som hade bekymmer under förmiddagen, det brukar sällan vara några problem.

Stämplade ut på friskvård på eftermiddagen. Kom äntligen ut i vårsolen på skidor tillsammans med mina tjejer, Fanny och hennes lilla familj 🙂

Fanny, Jaffa & Lucy
Jag, Elsa & Ethel
Ethel & Signe

Lucy kämpade på tappert bakom i mattes spår <3

Jaffa håller koll så lilltjejen är med! Ethel tar sats för att komma ikapp Tyra och Signe som är lite längre fram.

En supermysig liten eftermiddagstur fick vi i strålande vackert väder! Just sådana här dagar… Då skulle jag kunna ha vinter jämt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.