Förberedelser som aldrig lönar sig!

Förberedelser i all sin ära men det finns vissa som inte alls lönar sig. Att tex ta fram bössan och ammunition för att vara redo ifall räven kommer. Gör man så – då ser man inte ens ett rävspår på flera dagar. Ett annat exempel är som jag gjorde idag, att ta med mig kameran på morgonen eftersom jag alltid ser diverse djur både på vägen till jobbet och på vägen hem. Visst, rådjuren var vid en av sina foderplatser i morse men det är de ju alltid den här tiden på året så inte vidare spännande…

Suddigt blev det dessutom i gryningen men det såg jag inte förrän jag gick igenom bilderna nu på kvällen… I övrigt så såg jag inte ens en kråka, varken i morse eller på hemvägen.

Det är verkligen helt ljuvligt att kunna ta en prommis i dagsljus efter jobbet. Magnus tog med sig Nisse och Bettan och gick åt ett håll och jag tog med mig resten av gänget och åkte till Fanny och tog en prommis tillsammans med henne och hennes två tjejer. Vi tog oss en bra bit ut i skogen på välpreppade skoterspår.

Fanny & lilla Lucy

Det var lite jobbigt för lilltjejen med fyra busiga stortjejer extra på prommisen, den som skötte sig bäst med henne var faktiskt Ethel. Tyra framförallt blev aningens för burdus till en början men det släppte efter en stund.

Lucy
Signe- & Elsamöte…
… med en härlig vändning i luften för att springa tillbaks till oss 🙂

Det skymde snabbt och typ varenda bild blev suddig. Ethel, Tyra och Jaffa fastnade inte på en enda bild eftersom de är svarta och hopplösa att få bra bilder på när ljuset börjar försvinna. En mysig prommis fick vi i alla fall och även om bilderna inte ger någon riktig rättvisa så kan jag intyga att det var väldigt fint ute i skogen ikväll 🙂

Fanny, lilla Lucy och lite längre bort Signe och Elsa.

Nu är vi hemma igen och middagen väntar. Vi unnar oss det lilla extra idag då måndagsvägningen gick bra, ska det här fungera så måste vi också unna oss saker. Jag valde det jag längtade som mest efter förra veckan – Tacos. Idag var det Magnus tur och hans val var död gris, bearnaise och strips till. Gott som tusan och därmed var ”stripsbegäret” stillat 🙂

2 thoughts on “Förberedelser som aldrig lönar sig!

  1. Tycker ofta det är så för mig med, tar jag med mig kameran på morgonen ser vi inte dugg under resan in till jobbet. Så gulligt det ser ut med alla rådjuren vid foderbordet. Hos oss är det stendött på rådjursfronten förutom att det var spår på landsvägen en kväll.

  2. Vi har riktigt bra med rådjur härikring och de är dessutom rejäla och fina, både bockar och getter. Det är väl de starkaste som klarade förra vintern….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.