Internationella kvinnodagen!

Den stora dagen firade vi med att jag förberedde och fixade mysigt här hemma för Magnus tills han kom hem från jobbet. Rastade och nymatade hundar, god mat till oss, tända ljus och eld i kakelugnarna. Så mycket mer hann jag inte eftersom jag bara kom hem en kort stund före Magnus. Haha, hade det varit tvärtom så hade han definitivt gjort detsamma, kvinnodag eller inte 🙂 Vem som nu än gjorde vad här hemma så är det skönt att äntligen få helg och helgmys, både Magnus och jag har jobbat häcken av oss senaste tiden!

Till fredagsmiddagen öppnade vi en flaska Roija. Det var länge sen, det var gott och vi var värda det – bägge två!

Resten av kvällen och även helgen ska bara ägnas åt livskvalité. Inga planer, vi gör bara det vi känner för och vad vi mår bra av! Hundar, skidor, skyttebana, god mat och massa annat. När vi vill, om vi vill och hur vi vill 🙂

Ethels livskvalité består huvudsakligen av att ligga i husses knä, framförallt på mornarna – då är det extra viktigt. Hur hon ligger är också väldigt noga, huvudet ska absolut placeras mellan husses knän.

Det var inga problem alls för några veckor sedan men ”lilltjejen” börjar bli stor och därmed också utrymmet mindre, snart har husse Ethels arsle i ansiktet 🙂 Att försöka ändra position så hon vänder sig med ansiktet så där mysigt mot Magnus ansikte och kura in nosen under hakan verkar stört omöjligt, det är prompt så här hon ska ligga. Tydligen… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.