Mysig avslutning!

Som avslut på två intensiva dagar på jobbet så följde min kollega Britt från Stockholm med mig hem igår och stannade kvar över natten. En trevlig och mysig kväll fick vi och vi blev servade med god mat av min älskade kock <3 Gräsand, hasselbackisar & grönpepparsås stod det på menyn, super gott!

Britt med munnen full av mat 🙂

Vi jobbade hemifrån mig idag på förmiddagen fram till lunch då det var dags att skjutsa Britt till tåget. Det var verkligen inte roligt att köra bil, slirigt som tusan i snömodden och trafiken tuffade sakta fram i typ 40 km/h på motorvägen när jag var på väg hem. Och fast det gick så sakta så var det otäckt. Långtradarna hade stora problem och de stod stilla lite här och där…

Väl hemma så la jag mig i soffan under filten och försökte sova bort de otäcka förkylningsbaciluskerna som kom som från ingenstans i morse, är helt igentäppt och nyser som en galning. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu!

2 thoughts on “Mysig avslutning!

  1. Jobbade hemma idag då Micke höll på med filminspelning. Hörde på radion att det var olyckor i trafiken hela tiden. Så otäckt och jobbigt. Kul att du fick med dig Britt hem 🙂 I kväll är det dimma hos oss, riktigt skitväder å jag är supertrött och har vansinnigt ont.

  2. Ja, jag hatar verkligen att köra bil i sånt här väder. Det är dessutom också helt hopplöst med alla utländska långtradare som kör med sommardäck! Att Britt följde med hem var verkligen jättetrevligt! Så himla mysig kväll fick vi, du skulle ha varit med 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.