En intensiv ”MåBraDag”

Efter en hel del förberedelser och en för mig helt oförväntad prestationsångest som jag valde att ignorera in i det sista då jag egentligen vet att det inte finns någon anledning till det (bara hjärnspöken), så har jag idag gjort en av de saker som jag tycker är roligast med mitt jobb. Dagen blev precis lika intensiv som förväntat men också lika bra, tycker i alla fall jag. Jag känner mig helt slut i skallen men på ett bra sätt! I morgon fortsätter vi och även om jag är trött nu så känner jag mig peppad inför morgondagens fortsättning. Nästa vecka är det dags för en liknande övning fast med ett helt annat fokus och det känns precis lika lockande och roligt 🙂

Igår gjorde jag ett ”livspussel” med en av våra hälsocoacher på Fk-IT, Linda. Livspusslet är något som erbjuds de som varit in i den berömda väggen eller är på väg in i den. Kanske andra också som har behov av det, vet inte mycket mer än så…. Det går i alla fall ut på att se över alla bitar i sitt liv som tex jobb, sjukdom, familj, bostad, fritid, kärlek mm mm. Jag tog upp mitt problem med tålamodet och mina svårigheter med längre texter som fortfarande hänger över mig, jag beskrev det i förra inlägget. Linda gav mig då en input som jag inte tänkt på överhuvud taget. Visst är det garanterat sviter av mitt utmattningssyndrom men det hänger också säkert ihop med klimakteriet. Hittills har jag i min enfald trott att det enda jag märkt av klimakteriet är mina vallningar nattetid som stört min sömn men som också senaste tiden börjat göra sig till känna dagtid. Efter lite googlande så är det bara att erkänna… Herre guuuud, jag har ju verkligen blivit en klimakteriekärring – på riktigt!!!! Allt stämmer ju och nu är det bara att ge mig iväg på Hälsokost och fixa ”botemedel” illa kvickt.

Jag fick två böcker till låns medskickade, en till mig….

… och en till Magnus.

Haha, med hjälp av lite litteratur och en nypa Hälsokost så tror jag faktiskt att livet kommer bli ytterligare lite lättare. Min kropp får hjälp, jag får insikt och stackars Magnus… Han får fakta och verktyg till att hantera ett av de vanligaste fenomenen här i världen som inte alltid är så himla enkla att förstå… För en man… <3 Män är från Mars, kvinnor är från Venus… Eller hur var det nu 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.