Tålamod!

Jag mår tillräckligt bra nu för att börja jobba 100%, ingen tvekan om det. Jag fungerar ungefär som vanligt på jobbet även om jag blir väldigt trött men det är ju inte konstigt.. Men det finns två saker som fortfarande spökar och det första är det där förbaskade tålamodet som fortfarande är på noll. När saker jävlas så blir jag helt blockerad, kan inte tänka över huvud taget och blir så himla ledsen. Det är frustrerande! Det andra är att läsa typ instruktioner, jag kan baskemig inte fokusera på en längre text och ta till mig vad det står så det blir bara fel – varje gång. Men det kommer bli bra det också så småningom, det är bara att ge det tid 🙂

Vi var till Fanny idag och hjälpte henne att få hundgrindarna på plats så inte lilla Lucy tar sig in i syrummet och heller inte ner för trappen. De har fått så fint hemma nu, Fanny, Jaffa & Lucy.

Jaffa är fortfarande lite skeptisk och funderar när Lucy ska ”åka hem igen” men det går bättre för varje dag. Idag fick till och med lilltjejen komma in i buren och mysa utan att Jaffa klev upp och gick därifrån <3

Den här helgen har verkligen bara swishat iväg, känns obegripligt att det är måndag i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.