Ledig dag!

Idag bröt jag sjukskrivningen och började jobba 100%! Eller typ i alla fall, jag startade det med att ta en semesterdag 🙂 Haha, så där bara för att jag var värd det och det gäller ju att smygstarta! Satte de vuxna hundarna i hundgården, skaffade hundvakt åt Ethel och stack iväg till Ullis tidigt i morse. En trevlig heldag fick vi tillsammans och som vi avslutade med middag hemma hos henne i Granlo. Även om hemma är bäst så var det så himla skönt att komma bort en dag, prata massa tjejprat, skratta och helt släppa hemmarutinerna!

Ullis och finaste lilla Diva (Signe/Morr)

Jag kom hem ganska sent men det var bra eftersom jag liks måste vara vaken några timmar till då jag är chaufför till Magnus som är ute o svirar med jobbet ikväll. Slog igång tv:n för en stund sen men kände att om jag lägger mig i soffan… Då somnar jag garanterat! Säkrast är att jag håller mig kvar i köket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.