Att göra slag i saken!

Nu har vi suckat i flera veckor att vi inte kom iväg på någon solsemester den här säsongen. Att gnälla hjälper ju inte ett skit så igår kväll agerade vi och bokade en solsemester till nästa vinter. Det blir samma ställe som vi var till för ett år sedan på Kap Verde, samma hotell också.

Melia Dunas Beach Resort på ön Sal – Kap Verde
Funderar du på att åka dit så rekommenderar jag verkligen det hotellet.
Är det bara vuxna som åker så lägg till ”Level” – fantastisk service!!!!!

Det känns verkligen underbart, vi behöver det den tiden på året – sol, värme och ett riktigt avbrott från vardagen. Det är bara 289 dagar kvar 🙂

Jag har värsta träningsverkan idag och jag bävar för morgondagen, dag två brukar ju vara den värsta dagen. Jag tar mig knappt nedför trappen här hemma… Den här lördagen har mest ägnats åt städning, jag hinner ju inte med det på veckorna nu eftersom jag jobbar så många timmar 🙂

Det är extra kul att fixa lördagsmiddag när det är alldeles nystädat, jag får mer energi då. Middagen bestod av död gris, klyftisar och grönpepparsås med lite grönsaker och fetaost som tillbehör.

Potatisen är i ugnen och på ugnsluckan hänger nya fina kökshandduken med harar på 🙂

Nu är vi proppmätta och resten av kvällen kommer tillbringas under mysfilten i soffan. Om en stund… Lägger jag mig i soffan direkt efter maten så somnar jag men väntar jag lite så brukar det gå bra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.