Årets första träning!

Efter att ha legat på latsidan alldeles för länge så är jag så glad att Agneta äntligen fick igång oss. Snön är faktiskt ett visst hinder här uppe men finns det tillgång till ett skottat område och lite pepp från kompisar att rycka upp sig och krypa ur sitt vinteride så är ju det alldeles strålande 🙂 Nu är vi laddade och det här ska vi hålla i regelbundet under resten av vintern!

Jag tog bara med mig Elsa ikväll, hon behöver det mest just nu. Roligt var det även om det strulade lite, det hade jag räknat med efter ett alldeles för långt uppehåll.

Lite uppvärmning. Från vänster: Inja, Nisse, Wilma, Ice & Elsa

Lilla Ethel fick också träna en stund ensam med husse. Jag tjuvtjkade lite, duktig liten tjej…

… som vi trodde skulle vara trött när vi kom hem men hon var piggare än någonsin. Bus på allra högsta nivå med Nisse i köket så mattorna flög och det var Ethel som var 100% initiativtagare till den busattacken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.