75% och flex!

Idag gick jag upp på 75% arbetstid, tre veckor tidigare än enligt plan och det känns helt rätt. Det är ingen som stressar på mig, är helt och hållet mitt eget beslut. Dock var jag tvungen att flexa ut lite tidigare idag, lite tokigt på första dagen på 75% kanske men jag hade saker jag var tvungen att fixa och det kommer ju fler dagar 🙂

Jag hann ändå hem i tillräckligt bra tid för att hinna med en tur på skidor tillsammans med tjejerna i det alldeles sagolika vädret.

En tunn vårjacka och pannband räckte idag.
Lite bättre än i lördagens tösnö men fortfarande inte helt lätt – jag är ju ingen Gunde Svan direkt 🙂

Tanken var bara att det skulle bli en kortis men jag väl kom ut ville jag verkligen inte vända tillbaks, det var helt fantastiskt skönt. Jobbigt som tusan och varmt blev det men alldeles underbart! Äh, vi åker en liten bit till tänkte jag. Så blev det en liten bit till… Och en liten bit till… Och en liten bit till… 🙂 I skogen, ospårat och vackert!

Lyckliga
En liten paus i solen på lilla berget.
Harspår

Det slutade med att vi var i skogen i drygt 1,5 timme. När vi började närma oss hemma igen så var tjejerna ganska slut de också, det var bara Signe som sprang före oss. Ethel, Elsa och Tyra traskade lugnt bakom mig i spåren sista biten. Ethel är så liten och lätt så hon klarade till största delen att springa på skaren men stortjejerna gick igenom stup i ett så de hade det ganska jobbigt.

Nöjda tjejer – Signe, Ethel, Elsa & Tyra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.