Grattis lilla svärmor!

Idag fyllde Magnus mamma Maud 75 år och det passade ju så himla bra att vi just idag skulle åka tillbaks med Morr, då tog vi förstås också vägen förbi födelsedagsbarnet i Söderhamn med lite presenter.

Fina Maud & goda tårtan som jag tappert stod emot!
Kjell & Ethel gosar

På kalas bjuds det på gofika och jag är så nöjd med mig själv att jag stod emot alla de goda kakorna och den härliga tårtan. Det var enormt frestande men jag kände att jag har skött mig så himla bra hela veckan och vill inte sabba det nu, absolut inte dagen innan vägning. Jag tog en blodapelsin, en slät kopp kaffe och njöt av det och av trevligt sällskap 🙂

Körde ett pass på det här monstret efter middagen, med lite hjälp av Magnus Ugglas toner på högtalaren inne på kontoret.

Herre jäklars va dålig kondis jag har, pulsen sköt rätt upp i taket. Jag varvade med lite situps o sånt annars har jag nog ramlat av den där maskinen. Det blev ingen lång stund men nu kan det bara bli bättre, på´t igen helt enkelt!

MorrGubben har fått komma hem till sin matte, husse och resten av flocken idag. Det känns lite tomt här hemma, saknar fina lilla killen <3

En suddig mysbild på Morr & mig i soffan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.