Tulpaner gör en glad!

Så just därför köpte jag tullipippisar till mig själv idag 🙂

Under veckan köpte jag mig också ett aktivitetsarmband. Det har legat i väskan till idag, då tog jag mod till mig och packade upp det. Jag vet att det alltid ska jäklas när jag ska ha igång saker o ting så därför har jag gruvat mig, blir snabbt på så galet dåligt humör. Men den här gången gick det faktiskt bra, det svåraste var att få ur den ur kartongen…

Det tar väl lite tid att lära sig det här men nu sitter den i alla fall på armen. Den räknar mina steg, har koll på min puls och jag tror jag fick till min skidtur också. Herre guuuud vilken skidtur sen…. Att jag åkte skidor är väl egentligen fel beskrivning, jag snarare gick på skidor. 1 km blev det bara och det tog nästan en halvtimme. Det var ospårat o värsta tösnön så jag fick stora snöklumpar både under skidorna och längst ner på stavarna. Men även om det tog lång tid så blev det ett bra träningspass för jag kan lova att det var tungt, både för ben och armar. Hundarna hade det också jobbigt i den här tunga snön. Kul var att Signe och Ethel stötte upp ca tio orrar som hade grävt ner sig i snön vid ett dike. Haha, va snopna de blev tjejerna när det plötsligt poppade upp massa fågel kring dem från snön 🙂

Vi går sakta men säkert ner både jag och Magnus, både i vikt och i centimetrar. Det är kul när det ger resultat och i alla fall jag känner mig mycket piggare när jag äter bättre, får mer energi till att röra mig mer. Tråkigt behöver det inte heller vara. Igår tex åt vi riktigt god middag – gräsand, färska kokta rödbetor med tomat och mozzarella till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.