Vårt paradis!

Från att under förmiddagen sucka över att det fortfarande kommer mer snö till att under eftermiddagen nästan tappa andan över hur vackert det är när solen tittar fram. Så här fin utsikt har vi från köksfönstret, toaletten, sovrummet, Magnus ”walk-in-closet” och från verandan.

Tidig eftermiddagssol
Lite senare eftermiddagssol och lite dimma
Kvällssol

När man sitter vid vårt köksfönster så är det svårt att ha ögonkontakt när man pratar med den som sitter mittemot för det går liksom inte att låta bli att snegla ut genom fönstret samtidigt, både för att det är fint men också för att man förväntar sig att det ska traska förbi nåt vilt. Eller flyga förbi. Och det händer titt som tätt 🙂

Gick iväg med soporna på eftermiddagen och tog med mig kameran då jag vet att det brukar sitta orrar uppe vid vägen. Inte en fjäder såg jag men när jag skymtade vårt hus bakom träden på vägen tillbaks tillbaks så kände jag sånt enormt lyckorus. Vi har verkligen hittat vårt paradis Magnus & jag!

Lilla gäststugan är också så himla fin…

… men aningens mycket snö på taket. Snön från taket på storhuset rasade av idag vilket hade kunnat sluta i en tragedi men nu gick det bra tack o lov.

Ladugården är fin den också

Tyra har idag gått ur höglöpet så hon och Morr är färdiga med varandra, nu är det bara att hålla tummarna för ett gäng härliga valpar. Två lyckade parningar har de fått till och jag är så nöjd <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.