När vintern visar sig från sin bästa sida!

Vilket otroligt väder det har varit idag! Solen ger härlig värme och vårkänslorna börjar verkligen ge sig till känna men samtidigt är jag fullt medveten om att det kommer flera bakslag innan våren är här.

Magiskt vackert!
Rävspår – De brukar duka upp härikring när vi har löptikar hemma.

Morr och Tyra fick till en andra parning i morse så det finns bra förutsättningar för att de kommer valpar under första halvan av april. Jag håller Tyra utom synhåll från Morr övrig tid, blir jobbigt för honom annars. Hon får lite vila på övervåningen efter parning och sen är hon i hundgården. Men att vara med Signe och Elsa, det var skoj!!!! Full fart på prommisen och Morr-gubben plöjde genom snön som värsta pistmaskinen 🙂

Lite suddig men härlig!
Snygging!
Brudarna är dock lite snabbare!
Mamma kines, pappa japan… Det är inte konstigt att hela kullen har ”strutöron” 🙂

Han är verkligen så härlig och lättsam, Morr. Så himla glad i alla, både tvåbenta som fyrbenta. Till och med lilla Ethel gillar han och lägger sig gärna bredvid likväl som busar med henne. Det är ett extra plus för hanarna brukar tycka att valpar är äckliga och jobbiga. Har så bra känsla för den här kullen, Tyra och Morr är en jättebra kombination!

2 thoughts on “När vintern visar sig från sin bästa sida!

  1. Kattis says:

    Lyckliga du som kunde vara ute i finvädret. Jag fick nöja mig med takdropp utanför fönstret 🙁 Älskar att han kallas för Morr, snygg är han också.

    • Ingela Rosenholm says:

      Ja, det var verkligen helt underbart! Egentligen skulle man inte alls jobba den här tiden, har du sett prognosen för nästa vecka? Alldeles underbart väder ska det bli. Som det ser ut nu i alla fall, de brukar ju kunna ändra sig SMHI 🙂 Håller med, han är jättesnygg och jag gillar också att han heter Morr. En av Morrs tikvalpar från förra kullen heter Morran, det tycker jag var lite skoj 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.