Exakt på dagen!

Jag och Ethel hämtade Morr i Tönnebro under förmiddagen och vi var hemma igen kring 15. Min plan var att vi skulle ta en rejäl prommis när vi kom hem eftersom de suttit i bil så länge bägge två. Morr hade inte alls samma plan som mig, han visade tydligt vad det var han ville fast han inte ens träffat Tyra som fortfarande satt kvar i hundgården. Det räckte med att vara inne i huset, pep och dreglade… Jag vet att Morr har stenkoll på när det är dags så jag hämtade in Tyra direkt och hon var lika ivrig. Sprang raka vägen från hundhuset till dörren hemma och ville in, att kissa var inte aktuellt då. Fem minuter tog det…

… och vips så satt dom ihop. 21 minuters hängning så det var himla skönt för mig att parningen ägde rum inomhus så jag slapp stå stilla ute i kylan och vänta 🙂

Nu är jag trött och har ont i skallen… Tror att spänningen släppte nu när första parningen är avklarad, jag var så orolig att vi skulle missa höglöpet igen som vi gjorde med Signe för några år sedan. Nu testar vi i morgon igen och fungerar det så är det en bonus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.