Stressig ledig dag!

Det känns inte som jag varit ledig idag, helt galet och till ingen nytta alls. Fick en tidig tid hos veterinären för ett nytt progtest men efter lång väntan i väntrummet, väl inne blev det massa strul och dessutom fem hela stick utan blod så var jag tvungen att avbryta hela proceduren då jag hade en läkar tid 11:30 att passa. Fick kasta mig i bilen mot Söråker utan att ha fått testet på Tyra gjort och när jag i sista sekund, med andan i halsen, kom till vårdcentralen så fick jag veta att läkaren var sjuk. Jag hade fått ett sms men det hade gått till min gamla telefon, suck. Åkte alltså hemifrån 09:10 och kom hem 12:15 och inget av det jag skulle göra blev gjort. O hade jag vetat att läkaren var sjuk så hade vi kunnat göra klart det vi skulle hos veterinären…

Så kan det gå men jag var helt slut i skallen och uppretad över hela situationen när jag kom hem. Åt frukost som jag inte hann med på morgonen och då släppte det, blev lugnare direkt. Finns ju betydligt värre saker som kan hända än lite strul hos veterinären och ett sms som gått fel 🙂

Jag tänkte ta med mig kameran när jag åkte i morse men hade ju lite brådis så jag struntade i det. Synd för jag tror alla Tynderös orrar satt i träden hemma hos Fanny, de trivs där 🙂

Svårt att se kanske, man måste zooma in.

Det sitter stora flockar i flera av träden. Flest är det i trädet utan barr typ i mitten av bilden, från topp och långt ner. Längst ner skyms de lite av annat sly men kan man zooma så kan man se att det kryllar av orrar där. Så häftigt att se så många på en och samma gång och så himla skoj att vi fått så mycket fågel hemma igen.

I morgon kommer Morr hit och ska vara med oss till på söndag. Nu vet jag ju inte riktigt hur Tyra ligger till i löpet men om jag ska gissa så skulle jag säga att parning troligen kommer ske på torsdag och fredag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.