Men hur svårt ska de va!

Det här med smoothisar är verkligen inte min grej, i alla fall inte om de ska göras på kvarg. Den är så bra att ha både hemma och på jobbet som mellanmål, känns viktig för mig. Men… Är den inte god, då kan det lika gärna vara. Jag tyckte att jag var på rätt väg men den som står i kylen nu är mycket tveksam, tror jag försökte för mycket 🙂 Funkar det inte så får vi väl slänga dem. Övning ger förhoppningsvis färdighet och nu när jag är ledig en vecka så vore det väl själva den om jag inte ska få till dem bättre.

Tog friskvård idag och susade hem direkt efter jobbet bortsett från ett lite kvickt ICA-besök. Bytte om till varma kläder för jag kan lova att det var kallt ute, soligt men bitigt.

Tog en tur på skidorna med tjejerna, härligt! Fingrarna var som isbitar i början men idag gick det bättre med Ethel så jag kunde pinna på lite snabbare och efter en stund hade jag fått upp värmen i hela kroppen.

Mitt på lägdan var det alldeles färska älgspår.

Tjejerna blev förstås nyfikna och kollade spåren noggrant.

Otroligt vackert var det i eftermiddag. Jag verkligen älskar såna här vinterdagar men några färre minusgrader hade inte varit fel 🙂

Vi var nöjda när vi kom hem igen och då var det skönt att inta ryggläge på soffan under varma mysfilten en stund och slötitta på Investigation Discovery.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.