Skitväder!

Usch, vilket skitväder det har varit idag. Kallt och massa snö som blåser in från tvärsan istället för uppifrån . Vi har inte alls haft någon lust att vara ute idag, varken vi eller hundarna. Magnus tog en prommis med hela gänget man jag stannade hemma och vattnade blommor istället. Jag tror faktiskt aldrig att jag haft så mycket blommor tidigare. Det mest fascinerande är att jag inte haft ihjäl dem. Att få blommor att överleva har inte varit min starka sida men plötsligt lyckas jag, kanske börjar jag få gröna fingrar 🙂

Mycket grönt är det här nu av det vi stoppar i oss och jag tycker att vi klarar det bra jag och Magnus. Vi gjorde vår första smoothie idag, den blev väl sisådär… Gjort på kvarg, hallon och kakao men det hade gärna kunnat få vara liiiiite sötare, nu blev det så där så ansiktet skrynklade ihop sig. Första klunkarna var värst men jag kan inte säga att det blev ok sen heller.

Jag tror att jag vet hur vi får den lite sötare utan att kalorierna drar iväg. Det blir knappt märkbart kalorimässigt men jag tror det gör stor skillnad på smaken, ska testa ikväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.