Grattis Fanny på 26-årsdagen!

Under de senaste åren så känns det lika overkligt varje år den sjunde december och den andra februari att mina barn fyller så många år! Nä, det är inte det att jag känner mig inte gammal men det är overkligt på något konstigt sätt men samtidigt så roligt <3

Jätteroligt var idag att vi allihop fick fira Fannys första födelsedag i hennes alldeles egna hus! Vi skulle ha gjort det redan förra året innan hon flyttat in men natten innan födelsedagen så kom det så hejdlöst mycket snö så vi fick snabbt ändra planerna och fira den födelsedagen hemma hos oss i stället. Vi hade inte heller flyttat in i storhuset då men köket var klart så vi kunde vara där, kallt var det men mysigt blev det!

Fanny har gjort det så himla fint hemma. Hon är en färgstark och härlig tjej och hennes fina hem avspeglar precis hennes personlighet.

En suddig men fin 26-åring <3

Vi fick massor av gott fika och jag åt av varendaste grej som Fanny bakat, hon bakar så himla gott så det går liksom inte att låta bli. Dessutom hade jag bestämt mig för det redan innan och då är det ok. Det som inte är ok för mig är det där impulsätandet som typ när den där kexchokladen på ICA hoppar ner i kundkorgen alldeles av sig själv och jag äter upp den i bilen….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.