Fredag & progtest!

Klockan ringde 04:15 idag, helt galet och jag trodde på riktigt att jag skulle dö – det är ju som mitt i natten! Saken var den att jag hade tid hos veterinären på förmiddagen eftersom vi ville ha ett progtest på Tyra för att se hur hon låg till i löpet. Enklast var då att ta med både Tyra och Ethel på jobbet men då vill jag ju ha en motorvärmarplats som går hela tiden utan avbrott och helst också nedanför och nära vakten om något skulle hända. Om man vill vara säker på att få det så bör man vara på plats supertidigt, helst vid halv sju. Och eftersom jag behöver en timmes ”bara-sitta-vid-köksbordet-o-dricka-kaffe-o-inte-göra-någonting- bara vakna” innan jag gör mig i ordning, ja då gäller det att komma upp i tid.

En morgon går bra, kanske två men inga fler. Tyra låg jättelågt i sitt test vilket visar på att vi kan ta det lugnt, kanske blir det parning i slutet av nästa vecka först – passar mig perfekt! Onödigt test kanske men ändå skönt att veta status känner jag.

Tyra och lilla Ethel som fick följa med in och vara moraliskt stöd.
Och charma sköterskorna <3

Känns bra att veta att det är lugnt och nu ska vi bara njuta av helgen. I morgon blir det kalas hos Fannygumman som fyller 26 år och på söndag kanske lite träning om inte vädergudarna ställer till det.

Våra knivar är välslipade (några i alla fall) efter att Magnus äntligen fick hem sin nya knivslip.

Glatt leende = fungerar som den ska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.