Nätshopping & Turskidor!!!!

Igår kväll gjorde jag en storhandling på ICA, på nätet. Hämtade fyra färdigpackade kassar mat direkt efter jobbet idag.

Snabbt och effektivt och allt var perfekt! Där tjänade jag minst två timmar rakt av – av min kvalitetstid och fritid som faktiskt är den viktigaste tiden av allt. Skulle jag åkt och handlat efter jobbet så hade jag tex helt bommat dagsljuset och hade dessutom aldrig hunnit ta premiärturen på mammas gamla turskidor som vi äntligen hittade rätt på.

Mammas gamla skidor som hon hade när hon var ung.

Så skönt var det men tack och lov att Magnus kört upp skoterspår annars hade jag aldrig orkat 2,5 km. 2,5 km låter kanske lite futtigt men tant är otränad och jag var nog mör efteråt. Det var dock inte så lätt att åka med en liten valp runt benen som funderade vad matte hade för underliga träplankor på fötterna… Och märkliga pinnar i händerna…

Första halvkilometern var lite bökig men sen släppte hon det och det gick bättre.

Inte så lätt att filma samtidigt som man åker, även om det går sakta 🙂

Om jag inte stannade, då började hon gnaga på skidorna 🙂

Jag var som sagt lite mör i benen när jag kom hem igen och naturligtvis råkade jag tappa Bettan när jag skulle ta in henne från hundgården. Att jag tappade henne var väl inte värsta katastrofen, det var att hon hade kopplet på sig. Jag såg direkt framför mig hur hon skulle få fatt på en hare och efter en stunds drev fastna i kopplet mitt i skogen utan pejl. Det var bara att rusa efter för att de vart hon tog vägen. Tack och lov tog hon bara våra spår en bit och kom tillbaks efter ca 10 minuter – puh! Det var nog tur att det snart var middagstid och att hon nog ville hem o käka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.