Finns det hjärterum…

… så finns det stjärterum! Men smart placering så går det tre hundar på en o samma filt där en hund normalt inte har några problem att breda ut sig alldeles själv 🙂

I en cirkel, den enas huvud på den andres rumpa <3 Eller….

… rygg mot rygg, ihoprullade som tre kanelbullar – fortfarande på samma filt, alla tre <3

Hade ställt klockan på fem i morse för att hinna med blodmånen. Klimakteriekärring som jag (tydligen) blivit vaknade förstås före klockan dyblöt i svett så de var lika bra att kliva upp och ingen idé att lägga mig igen. Steget efter det uppvaknandet till att motivera mig att ställa mig utomhus i -17 graders kyla var inte speciellt lockande. Men jag gjorde det! Visserligen väldigt korta stunder och bara på bron till huset så jag snabbt kunde komma in och värma mig. Att mickla med stativet var inget jag gav mig på, körde fristående med lite stöd av dörrkarmen 🙂 Alla bilder blev förstås suddiga men det syns ju i alla fall vad det är.

Blodmåne!

En av bilderna blev lite rolig, det ser ut som att månen sitter fast på typ en själk.

Blir det lite färre minusgrader och klart väder nästa fullmåne så ska jag göra det här mer seriöst, större objektiv och stativ. Vill ju lära mig att fota i mörkret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.