Snipp, snapp, snut & så var julen slut!

Idag kläddes julgranen av och eldades upp, ljusstakar och tomtar packades ner och ställdes ut på logen för att vänta där i drygt tio månader innan det börjar bli dags att ta fram dem igen. Även om det känns skönt att städa undan så känns det också lite vemodigt. Det är ju så himla mysigt med framförallt ljusstakarna och granen var fortfarande sååå fin. Men å andra sidan så tog jag fram min julklapp som jag fick av Magnus förra julen som jag helt glömt bort att jag hade fått (pinsamt…) Två stycken jättefina kuddfodral med en gul labbe som ser ut som Signe och som har en and i munnen.

Kuddarna pryder soffan fint nu när julkuddarna försvann och jag tyckte det blev tomt 🙂 Vardagsrummet känns också mycket större igen efter att granen försvann. Magnus fick ett återfall i ”juleriet” idag när vi höll på att städa undan och stoppade in en julskinka i ugnen.

Jag har ätit tre tunna skivor av skinkan och nu när jag tittar in i kylen så är redan halva skinkan borta. Haha, jag är tydligen gift med en julskinkemissbrukare 🙂

Lördagsmiddagen som Magnus gjorde igår var alldeles underbar, fylld kycklingfilé med västerbottenraggmunkar och en god kall sås till.

Västerbottenraggisarna kan jag varmt rekommendera, de passar säkert lika bra även till en saftig köttbit som det gjorde till kycklingen! Nu är också den här helgen slut och i morgon är det ny arbetsvecka igen vilket känns skoj. Själva uppvaknandet på vardagsmornarna är alltid lika fruktansvärt även om jag trots allt är ganska morgonpigg men det känns kul att åka till jobbet igen och det är jag så himla glad för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.