Tystnad!

Vissa dagar uppskattas tystnaden mer än andra och just idag är det en sådan dag för mig. Det är precis som om även hundarna känner på sig när jag har en sådan dag för som ikväll har de varit så lugna. Lugna är de i och för sig för det mesta inomhus men idag har det verkligen varit fridfullt.

Tog en snabbsväng in på Biltema på vägen hem från jobbet för att köpa braständare och när jag står i kassan så ser jag till min stora förtjusning att de sålde semlor på fiket. Köpte med mig två stycken och det första jag gjorde när jag kom hem var att trycka i mig denna, den andra har jag sparat till kärleken som jobbar kväll 🙂 Det är något väldigt speciellt med årets första semla, till och med fast den här var lite torr.

Fick ett tips från en arbetskompis att Prosecco är en höjdare till semlor. Det låter ju jättekonstigt men måste förstås testas. Men det får bli en annan dag och till det vill jag ha en mycket färskare semla, spännande 🙂

Lilla Ethel är idag 13 veckor och hon har verkligen vuxit. Hon är fortfarande pytteliten jämfört med de andra men jag tror faktiskt att hon dubblat sin storlek sedan vi hämtade henne för fem veckor sedan. Busig har hon blivit också så nu får nog husse börja sätta lite tydligare regler för den lilla damen.


Att hjälpa till med disken är hon snabb på… I samma ögonblick som jag tog den här bilden så tog Ethel ett skutt och plötsligt stod hon INUTI diskmaskinen. Jag fann mig aldrig att ta nån bild på det för jag ville snabbt plocka ut henne… Busfrö!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.