70-årig och Julhelg!

Oj, vad intensivt det blir sista veckan innan jul och när väl julen är överstökad så hamnar man (i alla fall jag) i nån form av koma efter all mat och förberedelser. En mysig kväll hade vi alla 17 personer som firade tillsammans här hemma hos oss i vårt fina hus. Det var första gången på väldigt länge som vi var tillsammans alla tre syskon (på mammas sida) med våra barn samtidigt på julafton samt att Magnus mamma med sin man Kjell och sitt ex Hasse också var med oss. Haha, lite så där som ”Tomten är far till alla barnen” men det är ju bara kul så länge alla trivs tillsammans.

Nästan alla fick plats på bilden.

Efter Kalle Anka åt vi massa god mat och sen kom äntligen tomten 🙂

Oj vad många fina julklappar barnen fick! När alla barn hade fått sina julklappar så spelade vi vuxna julklappsspelet, jag tjyvade åt mig en jättefin uggla från min svärson Fredrik 🙂 Ugglan gör sig bra hängande i taket bredvid kakelugnen.

Tre dagar innan jul så fyllde min fina pappa 70 år och då var det storkalas 🙂

Nu är det vardag igen och jag har gått upp på 50% arbetstid, lite tidigare än innan plan. Det känns riktigt bra, har arbetat så i ett par veckor. Eftersom återgången till arbetet rullar på utan bekymmer så tog jag mig friheten att vara ledig nästa vecka, de känns sååååå skönt! Ska då verkligen bara ägna tid åt mig själv och hundarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.